Wie maakt contrapposto.nl?

Contrapposto.nl is een blogsite van Martin Lok, kunsthistoricus en freelance publicist en tekstschrijver. In het dagelijks leven werk ik als publiek professional bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Ik ben daar actief op het gebied van duurzame economie en ‘groen ondernemerschap’ (zie ook www.martinlok.nl of mijn profiel op LinkedIn). Daarnaast schrijf ik voor LiterairNL.

Mijn passie voor kunst bracht me in 2006 terug naar de collegebanken. Om in 2012 met een Master-thesis over het werkproces van Michelangelo Buonarroti cum laude af te studeren als kunsthistoricus aan de Universiteit van Leiden,

Spreken mijn benadering van kunst en de insteek van contrapposto.nl je aan?  Je kunt altijd contact met me opnemen voor een inspirerend gesprek of lezing. Ook ben ik beschikbaar voor freelance communicatie-opdrachten met kunst als vertrekpunt: voor teksten op maat (zoals columns of essays) of advies. Of als sparringpartner met kennis van beleid maken, samenwerking met ondernemers en kunst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.